ALOTE OLDSIMA

 

Η Εποπτεία των Σχολείων της Φ.Ε. και οι Συντονιστικές Επιτροπές των Α.ΛΟ.ΤΕ. προκηρύσσουν και φέτος Διαγωνισμούς Ποιήματος και Διηγήματος, Ταινίας Μικρού Μήκους, Φωτογραφίας, Σκίτσου, Χρωματικής Σύνθεσης, Μουσικής (Μελοποιημένου Στίχου και Οργανικής Μουσικής) και σας καλούν να ανταποκριθείτε στην πρόσκληση-πρόκληση.
Αν θέλετε και εσείς να νιώσετε τη χαρά της συμμετοχής σε αυτό που λέγεται καλλιτεχνική δημιουργία, απελευθερώστε την ευαισθησία και τη φαντασία σας, ακούστε τις εσωτερικές σας φωνές και εκφράστε τις κλίσεις και τις προτιμήσεις σας. Πάρτε μολύβι, χαρτί, χρώματα, χρησιμοποιήστε, όπου απαιτείται, τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα που διαθέτετε και εκφραστείτε καλλιτεχνικά!
Όλοι οι Διαγωνισμοί είναι ξεχωριστοί για το Γυμνάσιο και το Λύκειο και ο καθένας από εσάς μπορεί να λάβει μέρος σε όσους επιθυμεί αλλά με ένα μόνο έργο, το οποίο δεν θα πρέπει να έχει δημοσιοποιηθεί στο παρελθόν.
Τα έργα, που πρέπει να πληρούν τους όρους συμμετοχής που ακολουθούν, θα κριθούν από ειδικές επιτροπές στις οποίες μετέχουν καταξιωμένοι εκπρόσωποι της κάθε Τέχνης. Οι επιτροπές αυτές, αφού κρίνουν και αξιολογήσουν τα έργα σας, θα απονείμουν τρία βραβεία για κάθε είδος ανά βαθμίδα εκπαίδευσης. Επίσης θα απονεμηθούν έπαινοι για κάθε συμμετοχή στους Α.ΛΟ.ΤΕ.

 

Διαβάστε ολόκληρη την προκήρυξη  εδώ

Διαβάστε την προκήρυξη για τον Α΄ Διαγωνισμό Κόμιξ εδώ

 

 2011 12 e poiisis  2011 12 c photogradias  2011 12 c stixou
 2011 12 c tainias  2011 12 a comix